Четиристаен апартамент Варна Окръжна Болница

  • 4 стаи,
  • 120 м2,
  • Етаж 6
Продава

103,990 EUR

Цена/кв.м. 866.58 EUR
Особености

Модерно обзаведен апартамент с панорамна гледка Топ районНай- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 17537Отлична локация в непосредствена близост до: Окръжна болница, Лидл център, Медицински университет, читалище Маяковски, на пешеходно разстояние от централната търговска улица и  Морска градина.Описание на имота: Жилището представлява мезонет на две нива.На първото ниво, върху площ от 81,5кв.м., са разположени следните помещения: - просторна, слънчева дневна обзаведена с голяма модерна кухня от ИКЕА, напълно оборудвана, с висок клас уреди (мивка Shock, фурна, индукционни котлони, ширм, хладилник, пералня, съдомиялна). От дневната се излиза на тераса с южно изложение към вътрешният двор. На етажа са разположени и двете спални - родителска и детска стая. Към детската стая има тераса и килер за съхранение. На етажа има и голяма баня с вана и тоалет, с висок клас оборудване (Grohe, Икеа); На второ ниво, върху площ от 20кв.м. ( без терасите) са разположени малка стая, подходяща за офис със самостоятелна тоалетна; голяма тераса, от която се достига до широко таванско помещение под покрива. С допълнителна стълба се достига до огромна покривна тераса, оградена с железен парапет. От нея се открива красива панорамна гледка към централната част на града.Към апартамента има прилежащо избено помещение с площ от 4,4кв.м.Състояние: Жилището е напълно реновирано през 2018 г. и се предлага с наличното обзавеждане, бяла и черна техникаСграда: Тухлена сграда от 1997г.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    1682437
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    120 m2
  • Етаж :
    6 от 6
  • Публикувана на:
    21/12/2020
  • Обявата е в сайта:
    1193 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.