Четиристаен апартамент Варна Окръжна Болница

  • 4 стаи,
  • 100 м2,
  • Етаж 6
Продава

97,990 EUR

Цена/кв.м. 979.90 EUR
Особености

Четири стаи Отлична локация Луксозно обзаведенНай- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 12862Отлична локация в непосредствена близост до: бул. Васил Левски, Окръжна болница и ХЕИОписание на имота:  Дневен тракт с кухня, три спални, три тераси,  2 бани и тоалетна - отделни помещения.Състояние: Апартаментът се предлага полуобзаведен с изцяло извършен основен ремонт: сложени са нова блиндирана входна врата, луксозни вътрешни интериорни врати в цвят „Златен дъб", както и многокамерна дограма „Хамър“ също в цвят „Златен дъб“ с немски обков и  троен стъклопакет. Таваните са проектирани от дизайнер и са на няколко нива. Изцяло подменени ВиК и електрическа инсталация. Кухнята е изцяло оборудвана с нови електроуреди. Всекидневната и две от спалните са обзаведени с  естествен дъбов паркет,  лакирани са с лак "Сократис". Третата спалня разполага с норвежко подово отопление „Адакс“ от изключително висок клас. Таваните са проектирани от дизайнер и са на няколко нива. Жилището има вградено LED осветление и многостепенно LED осветление във всички стаи и коридора. Коридорът е венецианска мазилка. Терасите също са нови, като две от тях са открити, а другата е остъклена с дограма в цвят "Златен дъб". Банята и тоалетната са оборудвани с нов фаянс и гранитогрес, с вградена тоалетна. Изцяло са подменени ВиК и електрическата инсталация, има и ново електрическо табло. Сграда: Панелно строителство. Апартаментът е изцяло саниран - има вътрешна и външна изолация с керамична вата и фибран. Около сградата има удобно място за паркиране. САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    3639216
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    100 m2
  • Етаж :
    6 от 8
  • Публикувана на:
    14/07/2020
  • Обявата е в сайта:
    1344 дни
  • Тип строителство :
    Панел
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.