Четиристаен апартамент Варна Трошево

  • 4 стаи,
  • 110 м2,
  • Етаж 4
Продава

77,000 EUR

Цена/кв.м. 700.00 EUR
Особености

Просторен и слънчев  апартамент в кв. Трошево. Жилището се намира в тухлена сграда от 1974 година. Разположен на четвъртия етаж, този дом разполага със следните помещения: три спални, хол, кухня, три тераси, баня с тоалетна и Г – образен коридор. Изложението е изток,юг,запад,  което прави жилището изключително светло и топло. Към имота има и голямо избено помещение. Апартаментът има нужда от ремонт.Сградата, в която се намира апартамента е девет етажна. Конструкцията е съобразена с всички  изисквания за тухлено строителство. Общите части са в отлично състояние. Има поставен нов хидравличен асансьор. Районът, в който се намира този имот е атрактивен на пазара на недвижимите имоти. Заради широкото междублоково пространство има възможност за открито паркиране на леки автомобили. Всички елементи на комплексно обществено обслужване, като училища, детски градини, здравни заведения, заведения за обществено хранене, търговски обекти, ЛИДЪЛ, МОЛ ВАРНА - всякакви, ателиета за услуги и други, се намират в близост до локацията на имота.Районът е с отлично развита транспортна инфраструктура, с възможност за бързи комуникации към всички  посоки на града. В близост до обекта има спирки на обществен транспорт с множество автобусни линии.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    2882013
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    110 m2
  • Етаж :
    4 от 9
  • Публикувана на:
    12/01/2019
  • Обявата е в сайта:
    1923 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Мая Кирилова, Варна Хоум, +359 879 930 969

    Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от десет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.