Офис Варна област м-т Кабакум

  • 1200 м2,
  • Етаж 1
Продава

730,000 EUR

Цена/кв.м. 608.33 EUR
Особености

Хотел „Анджи“ е с 18 годинишен разработен бизнес в сферата на хотелиерството. Раположен е на 500 метра от плаж „Кабакум“ и е само на 50 м от плажната ивица. В непосредствена близост е до комплекс „Ла Мер“. Парцелът му е с площ от 1000 кв.м.,а  застроената му площ е 1200 кв.м., разпределени в общо 4 етажа + приземен етаж, както следва: -  Приземен етаж: включващ 6 самостоятелни стаи + 3 складови помещения; На това ниво има възможност за обособяване на ресторант; ü  Първи : включва рецепция + 8 самостоятелни стаи; -   Втори етаж: включва 10 самостоятелни стаи, от които 2 – тройни и 8 двойни стаи; -   Трети етаж: включва 10 самостоятелни стаи, от които 2 – тройни и 8 двойни стаи; -   Четвърти етаж: включва 2 тройни стаи, 4 двойни стаи + 2 апартамента; Хотелът има възможност  за построяването на още един етаж. Дворът е красиво озеленен и разполага с паркинг за 24 автомобила, външен басейн, зона за отдих и барбекю. Хотелът има собствена хидрофорна система. Продава се напълно оборудван и обзаведен. Изложението му е изток/запад, с красива морска панорама. Подходящ е както за развиване на основната си цел, така и за приспособяването му за страчески дом. Има възможност за изграждане на асансьор.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    2785315
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    1200 m2
  • Етаж :
    1 от 1
  • Публикувана на:
    17/08/2020
  • Обявата е в сайта:
    1319 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Мая Кирилова, Варна Хоум, +359 879 930 969

    Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от десет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.