Тристаен апартамент Варна Чайка

  • 3 стаи,
  • 65 м2,
  • Етаж 5
Продава

91,500 EUR

Цена/кв.м. 1407.69 EUR
Особености

Светъл и уютен Стилно обзаведен Отлична локация с красива панорамаНай- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 14161Отлична локация в непосредствена близост до: бул. Ал. Стамболийски, Математическа гимназия, Морска градина, множество магазини, пазари, заведения, детски градини и спирки на градски транспорт.Описание на имота: Уютен и стилно обзаведен тристаен апартамент в един от най- предпочитаните квартали за живеене на града Състои се от дневен тракт с кухненски кът, две спални, баня с тоалет, тераса и Г-образен коридор. Просторната всекидневна е обзаведена с удобна мека мебел, секция и трапезна маса със столове, а излазът към откритата тераса прави стаята изключително светла. Кухненската част е луксозно оборудвана с хладилник, миялна машина, керамичен плот, фурна, ширм и пералня. Жилището разполага с две светли спални, които са обзаведени с нови матраци, гардероби и нощни шкафчета. Банята и тоалетната се намират в общо помещение с изцяло нов фаянс и санитария, като мократа част е отделена чрез душ кабина. За отоплението в жилището има поставен инверторен климатик. Състояние: Апартаментът се предлага напълно обзаведен, в състоянието от приложените снимки в обявата. Сграда: Панелна жилищна сграда с контрол на достъпа и добре поддържани общи части. Апартаментът разполага с висококачествена вътрешна и външна топлоизолация. Има възможност за свободно паркиране в междублоковото пространство.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    3727768
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    65 m2
  • Етаж :
    5 от 8
  • Публикувана на:
    14/07/2020
  • Обявата е в сайта:
    1343 дни
  • Тип строителство :
    Панел
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.