Тристаен апартамент Варна Лк Тракия

  • 3 стаи,
  • 67 м2,
  • Етаж 5
Продава

67,500 EUR

Цена/кв.м. 1007.46 EUR
Особености

Търсите уютен имот за живеене или с цел инвестиция?Търсите жилище в централните части на града? Ние имаме отговор на Вашето търсенеVARNA HOME  предлага на Вашето внимание тристаен тухлен апартамент в района на ЛК Тракия. Имотът е разположен на пети етаж в седеметажна сграда. Входът е с добре поддържани общи части, изградена система за контролиран достъп и асансьор. Сградата е с Разрешение за ползване от 1998г.На площ от 67,50 кв.м. са функционално са разположени:- трапезария с обособен кухненски бокс и излаз на удобна тераса;- светла и просторна дневна с излаз на остъклена тераса;- уютна спалня с излаз на  остъклена тераса;- луксозно завършена самостоятелна баня;- тоалет;Подовите настилки в жилището са теракот в трапезарията, естествен паркет в дневната и спалнята. Подменена ВиК инсталация в жилището. Имотът се предлага необзаведен.Към имота има прилежащо избено помещение с площ от 5,60 кв.м., паркомясто, ситуирано във вътрешен двор с площ от 14,45 кв.м., както и 6,4299% идеални части от общите части на сградата.Жилището е разположено в изключително комуникативен район, на пешеходно разстояние от центъра на гр. Варна. В непосредствена близост има множество магазини, спирки на градски транспорт, училище, детска градинаПредлагаме Ви чудесно жилище за живеене или закупуване с цел инвестиция

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    504692
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    67 m2
  • Етаж :
    5 от 7
  • Публикувана на:
    22/01/2019
  • Обявата е в сайта:
    1892 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Още апартаменти на Теохана Иванова

    Имотът е публикуван от

    Теохана Иванова, Варна Хоум, +359 879 424 004

    Работя в сферата на недвижимите имоти от три години. Старая се всеки ден да спазвам няколко прости правила – професионализъм, високи стандарти на етика и индивидуален подход и отношение към клиента. С радост ще Ви помогна при нужда от професионална помощ в сферата на недвижимите имоти. Елате като клиенти и ще Ви изпратим като приятели.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Теохана Иванова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Теохана Иванова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.