Тристаен апартамент Варна Виница

  • 3 стаи,
  • 166 м2,
  • Етаж 2
Продава

95,000 EUR

Цена/кв.м. 572.29 EUR
Особености

В Затворен Комплекс с Басейн, Денонощна Охрана, Видеонаблюдение, Просторен, Светъл, с Модерно Обзавеждане, Свободно ПаркиранеНай- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 21269Отлична локация в непосредствена близост до: Еврохоспитал, Макао Виница, Фратели Виница.Описание на имота: Имотът се състои от просторен дневен тракт с излаз на голяма тераса с възможност за поставяне на маса за хранене, две големи спални (едната с излаз на още една тераса), баня с вана и с тоалет, килер с рафтове и пералня, входно антре, Свободно Паркиране. Интериорът е завършен, обзаведен и оборудван. Контрол на температурата в целия апартамент се осъществява с помощта на климатици във всяка стая, а през зимата допълнително със стенни конвекторни отоплители. Банята е с теракота и санитарно оборудване. Терасите са с изглед към басейн и зелени площи и имат сгъваеми системи за остъкление.Имотът е разположен на първи, висок етаж (над гаражите), с изложение югоизток (дневна) и северозапад (спални). Направена допълнителна изолация на тавана на гаражите на цялата площ под апартамента за да се запази топлината в апартаментът през зимните дни.Комплексът е от затворен тип, с 24 часова денонощна охрана, прекрасно оформена градина, басейн, беседка с барбекю, паркинг, навес с голяма маса за хранене и детски кът с пързалки. Асфалтов път до сградата. В непосредствена близост има автобусна спирка.Площообразуване: 166 кв.м заедно с всичките общите части, 113 кв.м - апартаментът, 16 кв.м - идеални части от вътрешните общи части и 37 кв.м идеални части от външните общи части.Фиксирана Месечна Такса Поддръжка - 75 лв.Състояние: Актуално от Снимките.Сграда: Тухлено Строителство.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    7643123
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    166 m2
  • Етаж :
    2 от 4
  • Публикувана на:
    29/10/2021
  • Обявата е в сайта:
    908 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.